Новини

26.10.2023

Розширюємо кордони цифрової взаємодії з Міністерством соціальної політики України

Відбулася зустріч директора ІОЦ Мінсоцполітики Юрія Коновалова та Першого заступника директора Олексія Мельникова з представниками Громадської спілки МАПА та представником Полтавського обʼєднання автостанцій Сергієм Бутко.

Зустріч відбулася в теплій атмосфері співпраці, спрямованій на поліпшення послуг пасажирських автобусних перевезень та підтримку прав на пільговий проїзд.

Сторони обговорили можливість розбудови інформаційного обміну, який дозволить здійснювати перевірку документів, що підтверджують право на пільговий проїзд пасажирів у автобусах приміського та внутрішньообласного сполучення. Метою цієї співпраці є поліпшення якості надання соціальних послуг громадянам, забезпечення їхніх прав на пільговий проїзд в автобусах, а також дозволить знизити випадки підробки посвідчень.

Це важливий крок у спрощенні та удосконаленні процедур для пасажирів автобусів, які мають право на пільговий проїзд, адже в планах Полтавських автостанцій автоматизувати процес отримання компенсацій громадянам.

Сподіваємось на плідну співпрацю!