Новини

25.04.2024

МАПА провела форум «Реформування пасажирських автобусних перевезень в Україні»

Громадська спілка «МАПА» 24 квітня провела форум «Реформування пасажирських автобусних перевезень в Україні». У заході взяли участь представники Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури, Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики, Мінсоцполітики, Мінветеранів, Полтавської ОДА, Державної регуляторної служби України, а також автобусні перевізники та представники автостанцій.

На форумі у відкритому форматі учасники пасажирського автобусного ринку разом із представниками державних органів обговорили проблеми ринку та баченням їх вирішення, поділились інфраструктурними нововведеннями та проектами для покращення роботи перевізників, представили цілі на 2024 рік.

Крім того, на форумі було анонсовано етапи масштабної реконструкції одного із найбільших автовокзалів столиці — автостанції Київ (Яма).

«Радію, що у всіх сторін є зацікавленість у обговоренні тих чи інших питань автобусного ринку. Це говорить про те, що сторони — влада та учасники ринку — чують одне одного. Це дуже важливо в контексті роботи сьогодення та реформування галузі», — повідомила директорка МАПА Альона Векліч.

Фото з заходу можна побачити на нашій сторінці у Facebook.