Новини

17.12.2023

ГС МАПА легалізує ринок автобусних перевезень

У квітні цього року було офіційно зареєстровано громадську спілку “МАПА” з командою у 3 людини (Альона Векліч це дуже добре пам'ятає). Нас було мало, але ми мали на меті одну глобальну ціль: легалізувати автобусний ринок пасажирських перевезень та зробити його безпечним на всіх рівнях.

Після відверто непростих 8 місяців роботи, #МАПА зробила неможливе: запустили сайт для перевірки автобусних перевізників https://mapa.net.ua/, де вже на сьогодні зареєстровано понад 10 тис. українців.

ГС також провела десятки (може сотні, хто зараз підрахує) зустрічей із нашими партнерами та однодумцями — Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, Укртрансбезпека, Міністерство соціальної політики України, Міністерство цифрової трансформації України, місцеві та облради всіх областей. І так, половина цих зустрічей була з майбутніми членами ГС.

І найголовніше, що МАПА має підтримку у вигляді наших членів-партнерів: Волинський, Київський, Одеський, Полтавський, Житомирський, Івано-Франківський, Вінницький, Рівненський, Дніпровський опаси.

На фото встановлюють табличку на Центральному автовокзалі Вінниці, де за допомогою QR-коду пасажири можуть дізнатись про сайт і його переваги. І ми вважаємо, що це круто, а такі таблички скоро з'являться на усіх вокзалах-партнерах ГС.

До чого це ми? Друзі, дякуємо за довіру та віру у майбутнє України. Разом ми непереможні❤